Kyla - För kommersiellt bruk

Dala Kylmecano AB ser till att det finns kyla på industrier, företag, fastighetsbolag och butiker. Vi säljer kyl-, frys- och luftkonditioneringsanläggningar och är auktoriserad återförsäljare för Carrier.

Vår kunniga personal hjälper dig hela vägen från det att du tar första kontakten, via projektering installation, till service. Dala Kylmecano AB kan du lita på, då vi är ackrediterade av tillsynsmyndigheten SWEDAC som regelbundet kontrollerar oss.

Vi erbjuder dygnet runt-jour året om !

Vid akuta fel ring vårt journr

070-334 17 00

Kyl- & Frysanläggningar för alla behov

Dala Kylmecano AB arbetar med dimensionering, försäljning, installation och service av alla typer av kyl- och frysanläggningar.

Det kan vara allt ifrån stora kyl- och fryslager för grossister med golvytor på flera hundra m2, där vi även levererar kyl- och fryspaneler, till butikskyla, storkök och restauranger där vi levererar kyl- och frysmöbler, kyl- och frysrum och kyl- och frysskåp samt kylbänkar m.m.

Vår ambition är alltid att med hjälp av våra starka samarbetspartners och leverantörer försöka finna den miljövänligaste och mest energieffektiva lösningen för varje kylbehov.

Som ett led i vår målsättning att alltid nå långvarigt goda kundrelationer erbjuder vi förutom kvalificerad service om något akut händer, även löpande underhåll och periodisk läcksökning på de flesta typer av kyl- och frysanläggningar.

Många av våra kunder har valt att teckna serviceavtal med jourverksamhet för extra trygghet dygnet runt.

Nedan finns länkar till ett urval av leverantörer som vi samarbetar med:

Industrikyla

Dala Kylmecano AB levererar kyl- och frysaggregat till olika processer inom industrin. Vi arbetar med de flesta ledande fabrikaten när det gäller kompressorer, kondensorer, förångare och övrig kylteknisk utrustning för att alltid kunna leverera en optimal lösning för våra kunders behov av industrikyla.

Kyla anpassad för industrin

En väl fungerande kyl- eller frysanläggning är alltid viktigt, i synnerhet om den ingår i t.ex. en tillverkningsprocess, därför är det också viktigt för oss att kunna erbjuda underhåll, periodisk läcksökning, snabb service vid akuta problem och inte minst serviceavtal med jourverksamhet.

Vill ni ha hjälp med industrikyla, fyll då bara i formuläret så kontaktar vi er.

Dala Kylmecano AB är ackrediterat av Swedac.
Miljödepartementet har tagit ett beslut om ändring i Köldmediekungörelsen som innebär att dagens ackrediterade företag skall vara certifierade från 4 juli 2011. 

Komfortkyla - för stort och för smått

Dala Kylmecano AB är bl.a. åteförsäljare i Dalarna för Carrier som är en av världens största tillverkare av komfortkylprodukter med lång och gedigen erfarenhet av luftkonditionering sedan början av 1900-talet. Carriers heltäckande program av kvalitetsprodukter tillsammans med Dala Kylmecanos breda och tekniska kunnande borgar för en optimal lösning för varje behov.

Vi levererar, installerar och utför service och underhåll på komfortkyla till olika typer av lokaler och ändamål från det lilla kontoret till hela fastigheter både vad gäller enbart kyla eller både kyla och värme.

Inget objekt är för stort eller för litet, vi har levererat komfortkyla för mindre kontor med kyleffekt på 2,7 kW upp till fjärrkylcentral med absorptionskylmaskin med kyleffekt på 3300 kW.

Som extra trygghet kan vi erbjuda serviceavtal med jourverksamhet.

Offertförfrågan/kontakt

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!